Elisenda Paluzie, arrasa a l’ANC

Reelegida presidenta de l'Assemblea Nacional amb el 85% dels vots i vencent el sector afí a Canadell
Elisenda Paluzie
Elisenda Paluzie

L'actual presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Elisenda Paluzie, ha estat reelegida presidenta de l'entitat independentista per una amplíssima majoria, amb el 85,1% dels vots en una sola volta. David Fernàndez farà tàndem amb Paluzie i serà el vicepresident de l'entitat, amb el 68,9% dels vots.

Paluzie ha revalidat el càrrec imposant-se a Montse Soler, pròxima al president de la Cambra de Comerç, Joan Canadell, que ha obtingut el 13,5% dels vots. Finalment, Salvador Vergés ha obtingut el 17,6%.

Paluzie ja va ser la candidatura més votada a les eleccions al Secretariat Nacional de l'entitat la setmana passada, amb 6.078 vots mentre que l'exdiputat de la CUP Antonio Baños va registrar 5.283 vots dels socis. Per darrera, van quedar Montse Soler, amb 4.687, David Fernàndez amb 4.200, Adrià Alsina amb el suport de 3.677 i Albert Donaire amb 2.551 sufragis.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides