Salut avança la vacunació de la grip

La consellera Vergés també admet que es van precipitar amb el tancament de les escoles tan aviat
Vacunació antigripal

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha anunciat aquest dissabte que la campanya de la vacunació de la grip s'avançarà aquest any a principis d'octubre "com a molt tard". En una entrevista a RAC1, Vergés ha dit, ja que la Covid-19 i la grip tenen "els mateixos factors", caldrà "insistir" en la vacunació per "discriminar bé".

Salut no té sobre la taula que la vacuna de la grip sigui obligatòria per a tota la població, però Vergés creu que és preferible tenir millors taxes de vacunació en la gent vulnerable, gent gran, dones embarassades i també entre els professionals sanitaris. D'altra banda, la consellera ha explicat que algunes regions sanitàries, com la de Tarragona, agruparan pacients de Covid-19 en determinats centres.

D'altra banda la consellera Vergés ha admès que el tancament de les escoles a meitats del mes de març, quan va esclatar la crisi del coronavirus potser va ser precipitat. "Sabent el que sabem ara el tancament de les escoles no hauria estat la primera mesura a prendre", ha dit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides