El “xaiet” d’en Torra, segons Revilla

El president càntabre defineix així l'actitud del seu homòleg català en les reunions de presidents
Quim Torra
Quim Torra

Coincidint amb la finalització de l'estat d'alarma a Espanya, aquest diumenge, 21 de juny, serà el primer de catorze sense conferència dels presidents autonòmics amb el cap de l'executiu espanyol, Pedro Sánchez. Al llarg d'aquest període d'excepcionalitat es van imposar les reunions dominicals, però Sánchez ja va anunciar el passat diumenge que aquella reunió telemàtica seria la darrera.

D'aquelles reunions n'ha parlat aquest divendres, 19 de juny, un altre president autonòmic en una entrevista a la contraportada de 'La Vanguardia'. Es tracta del de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, que aprofita per promocionar el seu nou llibre '¿Por qué no nos queremos?', que signarà el 23 de juliol a Barcelona, a la festa del llibre organitzada per substituir Sant Jordi, ajornat per la pandèmia del coronavirus.

Revilla ha aprofitat per revelar l'actitud de Torra totes les reunions amb Sánchez, on han coincidit. El president càntabre assegura que el mandatari català actua "com un xaiet" davant dels seus homòlegs de la resta de l'Estat i del president de l'executiu central. Sempre irreverent, Revilla també ha celebrat que "hi ha coses bones del virus: on és Puigdemont?", ha dit en referència a la sortida del focus mediàtic de l'expresident de la Generalitat i actual eurodiputat de JxCat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides