Espanya incrementa a 28.313 la xifra oficial de morts per Covid-19

El Ministeri de Sanitat informa que hi ha nou brots actius que afecten a 92 persones
Mascarillas contra el coronavirus
Mascarillas contra el coronavirus

El Ministeri de Sanitat ha elevat a 28.313 la xifra de defuncions per Covid-19 a Espanya des que va començar la pandèmia. L’increment sobre la xifra oficial mantinguda els darreres dies, comunicat aquest divendres, és de 1.177 morts, que segons el ministeri és el resultat d'una revisió global de les dades, basades en els resultats de proves PCR.

Espanya acumula ara nou brots que afecten a 92 persones. El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha assenyalat que segueixen actius però que estan sota control. Des del passat 11 de maig, s’han notificat 34 brots que han contagiat a 982 persones. Illa ha especificat que aquests brots estan associats als escorxadors, els temporers agrícoles, les residències de gent gran, els hospitals i, “pocs”, a “comportaments incívics”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides