Quim Torra ja només es refia de la TV3 de Sanchis

El president de la Generalitat, Quim Torra, acumula desconfiances. Cada setmana que ha passat al càrrec i al despatx, ha anat sumant problemes en aquest sentit. Primer va desconfiar d’ERC; després, de part de JxCat; també de consellers com Miquel Buch; i fins i tot ha arribat a desconfiar de col·laboradors de departaments tan propers com el de Presidència. I ara ja desconfia també de la premsa.

Des del seu petit búnquer de gent de confiança, Torra i els seus només es refien de TV3, on estan segurs que poden colar els missatges que volen, evitar determinats debats que no els van bé, i aprofitar els seus recursos en benefici propi. Fins i tot s’han donat casos en què, en actes de Torra on la premsa estava vetada, ha aparegut amb declaracions a TV3.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides