L’oposició demana explicacions a Albiol per anar a València a veure la Penya durant el confinament

L’alcalde popular defensa que el desplaçament era per motius de treball
Albiol, a la pista del València

Tots els grups municipals de l’oposició a l'ajuntament de Badalona (ERC, PSC, Guanyem, Badalona en Comú Podem i JxCat) han reclamat explicacions a l’alcalde de la ciutat, el popular Xavier García Albiol, pel seu viatge a València per anar a veure el partit del passat dimecres entre el Barça i el Club Joventut, ja que consideren que el batlle de la quarta ciutat de Catalunya es va saltar el confinament.

Per la seva part, Albiol, que es va desplaçar a la capital de la Comunitat Valencia amb el primer tinent d’alcaldia, Juan Fernández, emmarca el seu viatge com a part del seu treball. “Els desplaçaments per treball estan permesos”, va escriure el recentment elegit alcalde de Badalona a les xarxes socials.

El grup municipal d’ERC considera que "no es pot confondre la immunitat a la Covid-19 amb la impunitat cap a les mesures de protecció”, i els socialistes han anunciat una bateria de preguntes per esclarir els fets amb qüestions com si el viatge era privat o institucional, si el va fer en cotxe oficial i per què no constava a la seva agenda pública. Per la seva part, Guanyem parla “d’abús de poder del càrrec d’alcalde” i remarca que el primer edil de la ciutat “no és ni entrenador, ni massatgista, ni delegat de l’equip, ni hi ha anat per cobrir cap necessitat de ningú”.

 

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari