Dos fills de Pujol podran viatjar a Andorra sense entrar als bancs

El jutge autoritza que Jordi i Oleguer Pujol Ferrusola assisteixin a un judici com a perjudicats
Jordi Pujol Ferrusola al Parlament, el 2015
Jordi Pujol Ferrusola al Parlament, el 2015

José de la Mata, el jutge instructor del cas Pujol a l'Audiència Nacional, ha autoritzat que Jordi i Oleguer Pujol Ferrusola, el fill gran i el fill petit de l'expresident català Jordi Pujol, puguin viatjar a Andorra per asistir a un judici del qual són perjudicats, revela Vozpópuli.

De la Mata, això sí, els ha prohibit expressament que entrin en cap institució financera o que mantinguin reunions amb persones directament o indirecta vinculades amb entitats bancàries, financeres o mercantils, afegeix el mateix diari digital citant el contingut d'una providència dictada aquest 4 de juny.

El permís atorgat per l'instructor del cas Pujol, a més, explicita com a propòsit "únic, exclusiu i excloent" de l'autorització que puguin comparèixer en l'acte del judici oral de la causa, per la qual cosa poden desplaçar-se a Andorra el pròxim 8 de juliol.

Tres fills de l'expresident Pujol compareixen com a perjudicats en el judici que tindrà lloc a Andorra, però a diferència de Jordi i Oleguer, Pere Pujol Ferrusola no necessita cap autorització perquè el jutge no va retirar-li el passaport.

Es tracta d'una causa sobre la presumpta comissió d'un delicte major de vulneració de la intimitat per part d'un advocat, a qui s'acusa d'haver obtingut el 2014 a un jutjat andorrà una fotografia dels tres germans Pujol, que va ser publicada pel diari El Mundo.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides