141 nous coronavirus en 24 hores

El ministeri de Sanitat suma 30 morts més per Covid-19 en l'última setmana en el conjunt d'Espanya
Coronavirus

El Ministeri de Sanitat suma 30 morts més per coronavirus en els darrers set dies i 141 nous contagis en les últimes hores. El balanç global de defuncions és de 27.136, mentre que el d'infeccions detectades per una prova PCR és de 244.683. Pel que fa a les hospitalitzacions, han estat 97 en els últims set dies, a més de 10 ingressos a l'UCI.

Pel que fa als nous contagis, 65 han estat diagnosticats a Madrid, mentre que en el cas de Catalunya han estat 23 i, a Castella i Lleó, 24. Aquestes són també les tres comunitats que acumulen la majoria d'hospitalitzacions: 32 en el cas de Madrid, 14 a Catalunya i 15 a Castella i Lleó.

Aquesta és la radiografia de dades que fa el ministeri quan falten cinc dies perquè decaigui l'estat d'alarma i comenci l'anomenada "nova normalitat".

D'altra banda, el director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha reconegut que el preocupa el brot de coronavirus registrat a Pequín perquè és un reflex del que podria passar en qualsevol altre país que hagi aconseguit controlar l'epidèmia.

Així, davant el pas diumenge que ve a la nova normalitat a Espanya, Simón ha reiterat que cal seguir prenent mesures a nivell individual per evitar que passi el que ha passat a la Xina.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides