Millet no evita l’ingrés a la presó abans del 25 de juny

L'Audiència de Barcelona rebutja esperar a la resolució de la petició d'indult, com demanava el principal condemnat pel saqueig del Palau de la Música
Fèlix Millet i Jordi Montull

Fèlix Millet, el principal condemnat pel cas Palau, haurà d'ingressar a la presó abans del 25 de juny, com ja havia ordenat l'Audiència de Barcelona aquest mes de maig, perquè el mateix tribunal s'ha negat a suspendre l'ingrés mentre el govern espanyol resol la petició d'indult presentada pel saquejador confés del Palau de la Música.

A més de Millet, el seu col·laborador Jordi Montull i l'extresorer de Convergència (CDC) Daniel Osàcar, els altres dos principals condemnats en l'afer sobre l'espoli de la institució i el finançament irregular de CDC, també hauran d'entrar a la presó abans de dijous de la setmana vinent.

Millet, condemnat per delictes de malversació, apropiació indeguda, tràfic d'influències, falsedat i blanqueig de capitals a nou anys i vuit mesos de presó, pretenia que se suspengués provisionalment l'execució de la pena, que el Tribunal Suprem havia ratificat enguany.

Per la seva part, Osàcar, que va ser condemnat a tres anys i mig de presó, va sol·licitar que s'anul·lés l'execució de la pena mentre el Tribunal Constitucional resolia el recurs d'empara que hi va presentar, però l'Audiència de Barcelona també ha desestimat aquesta petició, plantejada mitjançant un recurs de súplica per l'extresorer convergent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari