Els regidors socialistes de l’Hospitalet en llibertat amb càrrecs pleguen del Consell Esportiu

Alcázar es manté com a tinent d'alcaldia i Plaza renuncia a la regidoria d'Esports mentre dura la investigació sobre el presumpte desviament de fons
Cristian Alcázar
Cristian Alcázar

Cristian Alcázar i Cristóbal Plaza, els dos regidors socialistes i membres del govern municipal de l'Hospitalet de Llobregat detinguts la setmana passada en el marc d'una investigació sobre un presumpte desviament de fons públics, han anunciat aquest dimarts que abandonen els seus càrrecs al Consell Esportiu de l'Hospitalet.

Alcázar, però, manté el seu càrrec com a tinent d'alcaldia a l'equip de govern de l'alcaldessa Núria Marín, a diferència del denunciant de les suposades irregularitats, Jaume Graells, que havia anunciat hores abans que dimitia com a sisè tinent d'alcaldia. Plaza, per la seva part, abandona la responsabilitat com a regidor d'Esports mentre duri la investigació.

La denúncia de Graells sobre un presumpte cas de malversació, desviació de subvencions públiques, falsedat documental i blanqueig de capitals al Consell Esportiu va donar lloc a una investigació del Jutjat d'Instrucció número 2 de l'Hospitalet, en el marc de la qual van ser detinguts la setmana passada els seus companys de partit i de govern Alcázar i Plaza, que es troben en llibertat amb càrrecs.

Ambdós han comunicat que abandonen el Consell Esportiu de l'Hospitalet per facilitar la investigació i poder preparar la seva defensa. En la mateixa operació va ser detingut la setmana passada Eduard Galí, el director d'aquesta entitat privada esportiva.

(Visited 77 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari