Quina ajuda exterior del govern interessa a la diputada de Cs Susana Beltrán?

Susana Beltrán, de Cs, en la comisión parlamentaria de Cultura
Susana Beltrán, de Cs, en la comisión parlamentaria de Cultura

Vol saber quants diners ha destinat la Generalitat a la "solidaritat amb els refugiats i migrants veneçolans".

En una pregunta al govern, la diputada de Ciutadans Susana Beltrán recorda que Espanya i la Unió Europea han organitzat una conferència de donants en solidaritat amb els refugiats. Segons Beltrán, hi ha més de cinc milions de persones que han hagut de sortir de Veneçuela els darrers anys. A més, diu que amb la pandèmia de la Covid-19 s'ha agreujat la situació també als països d'acollida.

Per això, aquesta diputada pregunta al Govern de Quim Torra: "Quines accions ha emprès la Generalitat de Catalunya per coordinar-se amb el Govern d'Espanya i contribuir, així, com donant en solidaritat amb els refugiats i migrants veneçolans?".

Així mateix, Beltrán també s'interessa pels diners que la Generalitat hi ha destinat. El govern català té ara a sobre de la taula una pregunta que pot refermar la seva voluntat d'internacionalització, ja que aquests fons són aportats pels estats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides