L’independentisme vol junts Laporta i Víctor Font per guanyar la república

L'expresident del Barça se situaria de número dos per reforçar la candidatura del precandidat, que no arrenca
Víctor Font
Víctor Font

A Víctor Font, el precandidat a la presidència de Barça, li acaba de fer un pèssim servei el seu propi entorn, desvelant que està controlat per una sèrie de sectors del barcelonisme molt vinculats a Jaume Roures i Joan Laporta, dos dels personatges que més sospiren per recuperar el control perdut del FC Barcelona.

Així ho ha explicat El Confidencial en una informació que, afirma, ha estat contrastada i validada per totes les parts, donant per fet que des de les casernes de Mediapro i també des de la Cambra de Comerç de Barcelona, avui convertida en el braç armat de l'independentisme, es treballa en un front comú en què des del nacionalisme més bel·ligerant s'assalti la presidència del Barça amb Víctor Font i Joan Laporta junts en una mateixa candidatura.

Les claus d'aquesta estratègia es basen en l'interès, o millor dit la necessitat que l'independentisme controli d'una vegada per sempre el Barça com l'últim bastió necessari per fer el pas definitiu cap a la república. Es posa fi també a l'escaramussa de la Cambra de Comerç d'impulsar una candidatura pròpia, acceptant la fumata blanca dels que lideren la batalla no política per la república, el mateix Jaume Roures, l'ANC, Òmnium Cultural i ara també la dita Cambra de Comerç. Un front al qual s'ha sumat Carles Puigdemont imposant la figura del seu amic Joan Laporta com l'única capaç de donar-li ales a Víctor Font.

El precandidat no acaba d'enlairar-se, per aquesta raó se li busquen companys de viatge com Laporta, que estaria de vicepresident al vaixell electoral més polititzat de la història. Laporta ha dit que sí sabent que Víctor Font no tolerarà aquesta bicefàlia i que ell mateix acabarà imposant el seu carisma i lideratge, dins del seu target, en pocs dies. EL TRIANGLE ja va avançar que Joan Laporta comptava amb el suport de Jordi Basté, periodista d'influència que ha convençut a Jaume Roures de la debilitat de Víctor Font.

Males notícies per a Víctor Font. La seva aparent independència barcelonista, visible però dissimulada fins ara, s'ha ensorrat com un castell de cartes. Els mateixos que l'apadrinaven com a capità general ara el volen en un paper secundari.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides