Els positius de Covid-19 s’han reduït fins a 40 a tot Espanya en 24 hores

Sanitat manté congelada la xifra total de defuncions
Personal sanitari aplaudint

Els contagis de Covid-19 en el darrer dia s'han reduït fins als 40, 244.109 en total d'ençà que va començar la pandèmia, i 25 persones han mort en una setmana, segons el darrer informe d'incidència del coronavirus a Espanya publicat pel Ministeri de Sanitat.

A més a més, 11.620 persones han ingressat en una Unitat de Cures Intensives (UCI), tres en els últims set dies; i 124.642 han precisat hospitalització, 93 en la darrera setmana.

A Catalunya, des que va començar la pandèmia, s'ha diagnosticat 59.897, 17 el dia previ. 1.386 s'han diagnosticat en els últims 14 dies i 614 en la darrera setmana.

Catalunya és la comunitat que acumula més casos diagnosticats el dia previ, seguida de Madrid, amb 12. Hi ha deu comunitats sense cap nou cas confirmat i set en tenen menys de quatre.

D'altra banda, el director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat, Fernando Simón, ha assegurat que l'evolució és "molt bona" i que "la transmissió comunitària és cada vegada menor". En aquest sentit ha explicat que durant l'última setmana s'han detectat més de 52.000 casos sospitosos i que a més del 90% se'ls ha fet una prova PCR.

Simón també ha explicat que estan estudiant la possibilitat d'avançar la vacunació de la grip per reduir els efectes d'aquest virus i també d'una possible nova onada de la pandèmia. "S'està discutint", ha dit.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari