Rufián carrega contra Buch pels presumptes insults i agressions racistes de mossos contra un jove

El portaveu d'ERC al Congrés afirma que el conseller d’Interior “ni dona explicacions ni assumeix responsabilitats”
Rufián al Congrés

El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha demanat explicacions i responsabilitats al conseller d’Interior, Miquel Buch, pels insults i agressions racistes per part d'agents dels Mossos d'Esquadra contra un jove de 20 anys a Sant Feliu Sasserra (Bages) el 2019 i que s'ha difòs aquest dilluns a través d'una gravació: “Mereixen per enèsima vegada explicacions i responsabilitats d’un Conseller que ni les dona ni les assumeix”, ha afirmat Rufián a Twitter, on ha assegurat que la gravació “gela la sang”.

El diputat republicà, a més, ha establert un símil entre les actuacions policials contra la població afroamericana als Estats Units i les agressions verbals i físiques contra aquest jove de 20 anys del Bages: “No és Minneapolis, és el Bages. I no és un policia racista estatunidenc salvatge, és un mosso d’esquadra racista salvatge”, ha piulat Rufián.  

 

tuit Rufián

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides