Elisenda Paluzie venç les eleccions al secretariat nacional de l’Assemblea

L'actual presidenta és la candidata amb més vots, seguida per Antonio Baños i Montse Soler
Elisenda Paluzie

Elisenda Paluzie ha estat la candidata més votada a les eleccions al Secretariat Nacional de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que van tenir lloc aquest dissabte i els resultats de les quals s'han conegut aquest diumenge. Amb 6078 vots, Paluzie ha superat tant Antonio Baños, que n'ha rebut 5283, com Montse Soler, que n'ha obtingut 4687.

En aquests comicis, els socis de l'ANC han pogut votar qui seran els 77 membres del Secretariat Nacional de l'entitat que, al seu torn, seran qui decidirà qui ha de presidir-la. Paluzie, actual presidenta de l'Assemblea, aspirava a guanyar les eleccions per refermar el seu lideratge i tornar a ser escollida presidenta mentre Soler, membre de la junta de la Cambra de Comerç de Barcelona, comptava amb el suport del president d'aquesta, Joan Canadell.

La proclamació definitiva serà el 18 de juny i el 20 d'aquest mateix mes se celebrarà el ple constituent, on els secretaris nacionals escolliran, a més de qui ocupa la presidència, sobre qui recauen vicepresidència, secretaria i tresoreria.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides