Platges tancades per ‘overbooking’

En el primer cap de setmana de bany, Barcelona tanca quatre platges i recomana consultar abans d'anar-hi
Primer cap de setmana de platges a Barcelona

Per evitar les aglomeracions d'ahir a la tarda, l'Ajuntament de Barcelona recomana consultar l'ocupació de les platges al web municipal abans de fer el desplaçament.

En el primer cap de setmana que es permet prendre el sol i banyar-se de manera recreativa, les platges de Barcelona van rebre una allau d'usuaris. L'excés de banyistes va fer que ahir a la tarda s'haguessin de tancar els accessos a les platges de Nova Icària, Bogatell, Mar Bella i Llevant, després que superessin el 80% de l'aforament permès, per respectar les mesures de seguretat en la desescalada. Són quatre de les deu platges que té la ciutat.

La Guàrdia Urbana i els informadors desplegats a la sorra demanaven que els banyistes es redistribueixin perquè es puguin mantenir les distàncies. Missatges per megafonia, cartells i algun informador recordaven als usuaris que cal mantenir mesures de seguretat, com ara mantenir una distància de dos metres entre grups.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides