Treballadors d’empreses auxiliars de Nissan protesten rodejant la planta de Zona Franca

Reclamen que se’ls tracti com si fossin empleats del gegant nipó a l’hora de negociar amb les administracions i la patronal
Treballadors d'empreses auxiliars de Nissan rodejant la planta de la Zona Franca

Treballadors d’empreses auxiliars que presten els seus serveis a Nissan (Gestamp, Lear, ISS, Acciona, Snop, Magna..) han rodejat aquest divendres la planta de la Zona Franca de Barcelona per exigir que la multinacional japonesa no tanqui les seves instal·lacions a Catalunya així com per reclamar que se’ls tracti com si fossin empleats del gegant nipó a l’hora de negociar amb les administracions i la patronal.

Segons informa Europa Press, la Coordinadora de Proveïdors i Subcontractes de Nissan, creada fa quatre anys per reclamar l’equiparació laboral dels treballadors d’aquestes companyies amb els seus homòlegs de Nissan i que treballen a la mateixa línia de producció de la Zona Franca, han avisat  de l’efecte en cadena per l’economia de l’Àrea Metropolitana de Barcelona que comportarà el tancament de Nissan i han demanat també un pla de reindustralització per garantir els llocs de treball i oferir un horitzó laboral a la comarca del Baix Llobregat.

Treballadors de Nissan han assistit també a aquesta protesta per recolzar als empleats d’aquestes empreses i per exigir que la multinacional automobilística no abandoni Catalunya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.