Espanya confirma un mort més per Covid-19 i arriba fins als 27.136 casos

Es manté la tendència a la baixa en els nous contagis detectats, amb 102 positius diagnosticats en l'últim dia
Coronavirus

El Ministeri de Sanitat ha notificat aquest diumenge una nova mort per coronavirus en les darreres 24 hores i 72 en l'última setmana. D'aquesta manera el total s'eleva dels 27.135 d'ahir a 27.136 persones d'avui.

La detecció de contagis continua amb la tendència a la baixa, amb 102 positius diagnosticats en un dia. Els casos totals detectats mitjançant prova PCR ja se situen entorn dels 241.550. Pel que fa als ingressos a les UCI, ja s'acumula un total d'11.608, 14 en els darrers 7 dies, i 124.302 han necessitat hospitalització, 148 durant la darrera setmana.

Destaquen Balears i el País Valencià com alguns dels territoris que no han registrat cap mort per Covid-19 durant la darrera setmana, segons el Ministeri de Sanitat.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides