Espanya comptabilitza un mort per coronavirus les darreres 24 hores i 177 nous contagiats

Catalunya suma 19 positius
Coronavirus

El Ministeri de Sanitat ha comptabilitzat en les últimes vint-i-quatre hores un nou mort per coronavirus i ha xifrat en 177 el número de nous contagiats. D’aquesta manera, s’eleven a 52 els morts per aquesta malaltia la darrera setmana, i el total de persones contagiades  des que va començar la crisi sanitària arriba fins les 240.978 persones.

En total, han mort per coronavirus a Espanya 27.134 persones. Dels 177 nous positius a tot Espanya, 19 han estat detectats a Catalunya. Així mateix, aquesta comunitat autònoma ha notificat els darrers set dies 7 morts per coronavirus.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides