Sanitat avala que Barcelona, la seva àrea metropolitana i Lleida passin a la fase dos el dilluns

El Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i l’Alt Pirineu i Aran accediran a la 3
La pandèmia empitjora a Catalunya

El Ministeri de Sanitat ha acceptat la proposta del govern català de que Barcelona, la seva àrea metropolitana i Lleida passin a la fase 2 el proper dilluns 8 de juny, mentre que el Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i l'Alt Pirineu i Aran han rebut el vistiplau per accedir a la 3. Per la seva part, Girona, Catalunya Central i les àrees de gestió assistencial del Penedès i el Garraf romandran a la fase 2 la setmana que ve.

La major part de ciutadans de Catalunya es trobaran la propera setmana a la segona fase de la desescalada, fet que vol dir que es suprimiran els horaris per fer esport o per caminar (exceptuant de 10 a 12h i de 19 a 20h), es podran efectuar reunions de fins a 15 persones, els restaurants i bars obriran l’interior dels seus locals amb el 40% del seu aforament total i es flexibilitzarà l’us de les platges.

Així mateix, reobriran els centres comercials amb un aforament del 40%, i els cinemes, els teatres i els auditoris permetran l’accés a un terç de la seva capacitat. No obstant això, no està permesa la mobilitat entre regions sanitàries, que serà possible, tal com va anunciar el govern central, el proper 21 de juny quan decaigui l’estat d’alarma.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides