El raper Hasél, condemnat a sis mesos de presó per agredir un periodista de TV3

Un jutjat de Lleida l'imposa el pagament d'una indemnització de 12.150 euros i, a més, una multa de 5.400 pel de coaccions
Hasél, en un dels seus videoclips
Hasél, en un dels seus videoclips

Pablo Rivadulla, el raper conegut pel sobrenom Pablo Hasél, ha estat condemnat pel Jutjat Penal número 1 de Lleida a una pena de sis mesos de presó i a pagar 12.150 d'indemnització per haver agredit un periodista de TV3 durant una protesta a la Universitat de Lleida (UdL), l'any 2016.

El jutge, segons el contingut de la sentència avançat pel diari Segre, considera provat que el raper va empènyer, va insultar i va ruixar amb un producte de neteja al periodista, a més de destacar que van impedir als informadors fer la seva feina.

De fet, Hasél també ha estat condemnat a pagar una multa de 5.400 com a culpable d'un delicte de coaccions, la mateixa sanció que reben tres acusats més, per haver impedit a periodistes gravar i accedir aldespatx del rector de la UdL, així com per haver-los insultat.

La sentència es pot recórrer, però si fos ratificada, el raper hauria d'ingressar a la presó perquè ja l'havien condemnat abans.

Hasél ha manifestat al seu perfil de Twitter que l'han condemnat "per una altra protesta" després d'"un altre judici-farsa on el que s'ha provat no serveix per a res".

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides