Quin exmembre de la Fundació Príncep de Girona és ara un aferrissat republicà?

Toni Comín, Clara Ponsatí i Carles Puigdemont
Toni Comín, Clara Ponsatí i Carles Puigdemont

Ni més ni menys que Carles Puigdemont. Com a alcalde de Girona, va ser un destacat membre de la Fundació Príncep de Girona (ara Princesa de Girona) i ara exerceix de fervent republicà anti-Borbó.

Des de la seva residència de Waterloo, opina de tot mitjançant les xarxes socials, i ha fet esment del monogràfic que la revista Sàpiens (vinculada al conglomerat d'empreses de l'editor Oriol Soler) dedica a la nissaga dels Borbons a Espanya, des de Felip V fins l'actual cap d'Estat, Felip VI.

Puigdemont opina que el que ha fet Sàpiens està a l'alçada del que la "premsa internacional" ja està explicant sobre els negocis de Joan Carles I. En una piulada, el qui també va ser president de la Generalitat després que el rei Felip VI signés el seu nomenament el gener de 2016, explica que aquest dossier de Sàpiens fa un recorregut "des del Borbó que va signar el decret de Nova Planta [Felip V, a principis del segle XVIII] fins al que va alentar el decret de l'aporellos".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides