Els treballadors de Nissan protesten amb una marxa lenta de vehicles

La protesta que ha acabat davant del consolat del Japó a Barcelona ha provocat problemes de trànsit
Protesta de treballadors de Nissan

Centenars de cotxes de treballadors de Nissan han sortit aquest matí de les plantes de l'empresa automobilística de Zona Franca, Montcada i Reixac i Sant Andreu de la Barca, per protagonitzar una marxa lenta en protesta pel tancament de les plantes de l'empresa nipona a Catalunya.

La marxa lenta ha provocat diferents problemes de trànsit, en especial la convocada a la planta de la Zona Franca on hi ha el volum més gran de treballadors de Nissan a Catalunya. Els treballadors protesten per defensar els gairebé 25.000 llocs de treball, directes i indirectes, que es perdran quan Nissan marxi de Catalunya.

La protesta tenia com a punt final de trobada la seu del consolat del Japó, situat a l'Avinguda Diagonal de Barcelona. En aquest context, els treballadors de l'empresa nipona han anunciat que seguiran amb diferents mobilitzacions per revertir la decisió del tancament de Nissan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.