El Parlament demana a Nissan trobar una sortida pels 20.000 llocs de treball que genera l’empresa

Totes les forces polítiques amb representació a la cambra han subscrit la declaració institucional sobre el tancament de les plantes del gegant nipó
Ple del Parlament

La Mesa del Parlament de Catalunya ha fet pública aquest dimecres la declaració institucional adoptada per unanimitat el passat 26 de maig per totes les forces polítiques amb representació a la cambra en la que es recolza als treballadors de Nissan, que es troben actualment en vaga indefinida pel tancament de les instal·lacions a Catalunya.

El text, que ha estat llegit per la secretària quarta de la Mesa del Parlament, Rut Ribas, reclama a totes administracions promoure accions que interpel·lin a la direcció de Nissan perquè no tanqui les plantes de fabricació, i demana al gegant automobilístic que prengui mesures per mantenir els més de 20.000 llocs de treball que genera tant de forma directa com indirecta (proveïdors i empreses auxiliars).

Així mateix, la declaració institucional remarca la importància de la indústria per l’economia catalana i la necessitat de mantenir els llocs de treball "amb la implicació de les administracions potenciant el Pacte nacional per a la indústria”.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides