Membres de la Guàrdia Civil s’emprenyen amb Jaume Roures i estudien portar-lo davant del jutge

Associacions d'agents de la Benemèrita responen les acusacions de tortura fetes pel responsable de Mediapro
Jaume Roures
Jaume Roures

Dues associacions de membres de la Guàrdia Civil han sortit en defensa del cos després que Jaume Roures, responsable de la productora Mediapro, acusés l'institut armat de practicar la tortura i de fer informes falsos, segons ha avançat Crónica Global.

Roures va fer aquestes declaracions en el programa FAQS de TV3, un programa que realitza la seva productora i en el qual va afirmar que "si un és capaç de torturar, que és la cosa més abjecta que es pot fer sobre un altre ésser humà, doncs lògicament manipular informes i dir mentides i intoxicar, és allò que se'n diria abans un pecat venial comparat amb la tortura".

En aquest context, l'Associació professional d'oficiales de la Guàrdia Civil va publicar un missatge al seu compte de Twiter en el que indicava: "Estudiarem QUERELLA PENAL contra Jaume Roures (propietari de Mediapro) per dir que la Guàrdia Civil practica la tortura i té per costum elaborar informes falsos".
 

Associació professional d'oficiales de la Guàrdia Civil

Per la seva banda, l'Associació PRO Guàrdia Civil, també a Twitter, ha comunicat que: "Instem a la Fiscalia que obri diligències d'investigació per aquest nou atac a la Guàrdia Civil i a l'Advocacia de l'Estat un posicionament amb la mateixa celeritat que en el cas de l'informe del 8M".
 

Associació professional d'oficiales de la Guàrdia Civil

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides