Quina és la darrera renúncia a l’Ajuntament de Barcelona?

Marga Marí-Klose i Jaume Collboni
Marga Marí-Klose i Jaume Collboni

Marga Marí-Klose va fer efectiva la seva renúncia a l'acta de regidora de l'Ajuntament de Barcelona al darrer plenari municipal, divendres passat. Klose va ocupar el sisè lloc de la candidatura liderada per Jaume Collboni i fins ara ha estat la responsable del districte de Nou Barris i ha portat la regidoria d'Infància, Joventut i Persones Grans.

Aquesta professora d'universitat va ser un dels fitxatges de Collboni ara fa poc més d'un any, però ara Klose ha hagut de deixar l'Ajuntament per motius personals i es reincorpora a la Universitat de Barcelona.

El seu substitut serà Joan Ramon Riera, el següent a la llista. Fins ara, Riera era el cap de gabinet del regidor de Seguretat, Albert Batlle.

Amb la incorporació de Riera, s'ha fet una petita remodelació. Xavier Marcé deixa el districte de Les Corts per fer-se càrrec de Nou Barris, mentre que Riera passa a ser el regidor d'Infància, Joventut i Persones Grans i és també el nou regidor de Les Corts.

La baixa de Klose no ha estat la primera del nou consistori elegit el maig de l'any passat. Junts per Catalunya n'ha patit dues. Joaquim Forn, el seu cap de llista, va renunciar a l'acta després del plenari de constitució, sent substituït per Jordi Martí Galbis, mentre que Albert Civit va deixar pas a Francina Vila. Forn, condemnat pels fets d'octubre del 2017, treballa com advocat a Mediapro i Civit és director de l'Incasòl, l'Institut Català del Sòl de la Generalitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides