Carlos Carrizosa vol agafar les regnes de Ciutadans al Parlament

El suposat lideratge de Lorena Roldán de la formació taronja a Catalunya està en qüestió dins i fora de Cs
Carlos Carrizosa, portaveu parlamentari de Ciutadans
Carlos Carrizosa, portaveu parlamentari de Ciutadans

El president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, va assolir el càrrec després que Inés Arrimadas plegués de la cambra catalana per anar al Congrés dels Diputats i abans que Lorena Roldán, ara portaveu dels taronges a la cambra catalana, fos proclamada guanyadora de les primàries de la formació.

Des que Lorena Roldán va ser ungida amb el títol de successora d'Arrimadas a Catalunya, al partit van decidir que ella intervindria en les grans ocasions del Parlament, interpel·laria el president de la Generalitat i tindria el protagonisme dels moments estel·lars de la seva formació.
Però el seu lideratge no s'ha consolidat ni dins ni fora de Cs, i hi ha veus al partit que no veuen clar que ella sigui la cara més visible del partit a Catalunya.

Per a acabar-ho d'arrodonir, una possible coalició de Cs amb el PP de Catalunya implicaria que, molt probablement, el cap de llista a les eleccions al Parlament fos un independent o algú de consens entre els dos partits, excloent així Lorena Roldán i el líder dels populars catalans, Alejandro Fernández.

Tot plegat ha fet que Carrizosa, que ja recelava del paper de Roldán al Parlament i per això mai ha deixat de ser president del grup, hagi començat a moure els seus fils per recuperar terreny i protagonisme a la cambra catalana. I és que Carrizosa vol agafar de nou les regnes del grup i tenir molta més visibilitat, com la tenia quan Inés Arrimadas va marxar al Congrés dels Diputats.

En el seu compte de Twitter, Carlos Carrizosa acostuma a publicitar la seva activitat política. I en els darrers deu dies ha donat a conèixer un bon nombre de reunions que ha mantingut en diferents àmbits. Així, Carrizosa publicita que s'ha reunit amb organitzacions del sector del lleure educatiu, entitats llatinoamericanes per tractar de la problemàtica d'aquest col·lectiu, organitzacions que fomenten hàbits de vida saludable com la fundació dels germans Gasol, la Creu Roja per fer front a les conseqüències de la crisi de la Covid-19 o la reunió amb la consellera Chacón per tractar de la crisi laboral de Nissan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides