Aragonès situa al juliol la reunió de la taula de diàleg entre els governs

El vicepresident del Govern defensa l'acord amb la Moncloa i està segur que el PSOE complirà
Pere Aragonès

El coordinador nacional d'Esquerra Republicana i vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha defensat l'acord del seu partit amb el PSOE que facilitarà la sisena pròrroga de l'estat d'alarma. En una entrevista aquest dissabte al matí al 'Via Lliure' de RAC1, Aragonés ha destacat que permetrà el retorn de les competències a la Generalitat a partir de la fase 3 per gestionar la desescalada. A excepció de la de mobilitat, que segons el document, no es recuperarà fins que finalitzi l'estat d'alarma. L'acord també contempla recuperar la taula de diàleg entre el Govern i l'Estat.

Aragonés ha assegurat que la taula es tornarà a reunir a "principis de juliol". En el mateix sentit s'ha expressat el president del grup parlamentari d'ERC, Sergi Sabrià, que ha detallat a Catalunya Ràdio que "el compromís i la voluntat és que tan bon punt s'acabi l'estat d'alarma es reuneixi".

Un acord no escrit, no apareix al document, però segons ha assegurat l'home fort d'Esquerra, "les declaracions públiques són un compromís suficient" com a garantia de compliment.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides