L’exalcalde de Tarragona José Fèlix Ballesteros, a judici pel cas Inipro

La causa que investiga la presumpta corrupció a l'Institut Municipal de Serveis Socials a favor del PSC
Josep Fèlix Ballesteros
Josep Fèlix Ballesteros

L'exalcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros anirà a judici pel "cas Inipro" de presumpta corrupció a l'Institut Municipal de Serveis Socials (IMMS) a favor del PSC. Segons ha pogut confirmar l'ACN, l'Audiència de Tarragona ha desestimat els recursos d'apel·lació dels principals acusats i veu indicis suficients de delicte.

A més de l'exalcalde, també jutjaran la regidora Begoña Floria; l'exregidora Victòria Pelegrín; l'exgerent de l'IMSS, Antonio Muñoz; l'excap de gabinet de l'alcalde, Gustavo CuadradoAlejandro Caballero, contractat per Inipro i vinculat al PSC; José Gallet, administrador de l'empresa Gallet; Enrique Manuel Miró, administrador d'Itinere Serveis Educatius; i Enriqueta Aznar, tècnica de l'IMSS.

Ballesteros està investigat per presumpta prevaricació, malversació, alteració de preus en concurs i subhastes públiques, falsedat documental, frau, suborn, tràfic d'influències i abús en l'exercici de la funció pública. Al seu torn, la regidora Floria ho està per suposada alteració de preus en concurs i subhastes públiques, suborn, tràfic d'influències, malversació i abús en l'exercici de la funció pública.

Aquesta decisió tanca la possibilitat de recurs, amb la qual cosa la Fiscalia i l'acusació exercida per la CUP hauran de presentar els respectius escrits d'acusació. Aleshores l'Audiència de Tarragona podrà dictar la interlocutòria d'obertura de judici oral i donar trasllat a les defenses perquè presentin els respectius escrits, i finalment fixar una data per a la vista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides