Montilla fitxa per l’energètica Enegás

L'expresident català sucumbeix als encants de l'Ibex 35 i s'incorpora a l'empresa amb l'exministre José Blanco
L'expresident de la Generalitat, José Montilla

L'expresident de la Generalitat José Montilla s'incorporarà pròximament al consell d'administració de l'energètica Enegás. Segons ha publicat Crónica Global, a banda de Montilla també fitxaran per l'energètica l'exministre de Foment José Blanco i el científic Cristóbal Gallego.

Segons ha apuntat el mitjà, la decisió d'incorporar els tres nous integrants ha arribat després que la companyia hagi decidit ampliar el nombre de consellers i ja s'hauria comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

A més de ser president de la Generalitat, Montilla va ser alcalde de Cornellà de Llobregat, president de la Diputació de Barcelona i ministre d'Indústria. Fins al maig de 2019 va ser senador de la Generalitat per designació del Parlament.

Fonts de l'Oficina de l'expresident de la Generalitat han explicat que aquest dijous Montilla té previst emetre un comunicat al respecte. Montilla es convertirà així en el primer expresident de la Generalitat que entra en el consell d'administració d'una de les empreses de l'Ibex 35.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides