Álvarez de Toledo, a Pablo Iglesias: “Vostè és el fill d’un terrorista”

El vicepresident aconsellarà al seu progenitor que es querelli contra la portaveu d’un PP que confirma el seu gir cap a l'aznarisme
Cayetana Álvarez de Toledo

La portaveu del grup parlamentari popular al Congrés dels Diputats, Cayetana Álvarez de Toledo, ha titllat de “terrorista” al pare del vicepresident de Drets Socials i Agenda 2030, Pablo Iglesias, en la rèplica a una intervenció del segon al Congrés. “Els fills no som responsables dels nostres pares, per això li diré per primera i última vegada, vostè és fill d’un terrorista. A aquesta aristocràcia pertany vostè: a la del crim polític”, li ha etzibat la dirigent del PP a Iglesias, després que aquest hagi tractat a Álvarez de Toledo com a “marquesa”. De forma prèvia, la portaveu popular havia qualificat al líder morat "d’impostor”, “burro de Troya”, “deixeble dels aiatol·làs d’Iran” i “afillat de Nicolás Maduro”.

Iglesias ha anunciat que demanarà al seu pare que es querelli contra la portaveu popular. El progenitor del vicepresident del govern central va ser militant del Front Revolucionari Antifeixista i Patriota (FRAP), una organització política d’extrema esquerra acusada d’haver comès sis assassinats a membres de cossos policials durant els anys 70, però ell no va participar en cap d’ells.

La presidenta del Congrés, Meritxell Batet, ha sol·licitat a la dirigent conservadora si volia retirar del Diari de Sessions les seves paraules que qualificaven al progenitor del líder de Podem de “terrorista”, cosa que Álvarez de Toledo no ha volgut fer. Tot seguit, Batet ha anunciat que “ho retirarien del Diari de Sessions”, fet que ha enervat la bancada popular i al vicepresident quart de la Mesa del Congrés, Ignacio Gil-Lázaro (Vox), que ha optat per marxar de la mesa després de mostrar la seva indignació davant l’actitud de la presidenta de la cambra.

 

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides