Les morts per coronavirus a Espanya augmenten a 70 les últimes 24 hores

Sanitat registra una caiguda de positius amb 246 casos
Coronavirus

L'Estat espanyol ha registrat 70 noves morts a causa del coronavirus en les darreres 24 hores, 22 més que en el registre d'ahir, que sumades a les defuncions ja acumulades anteriorment, sumen un total de 28.752 morts des que la pandèmia va arribar al país.

Una dinàmica diferent ha seguit aquest cap de setmana el registre de positius confirmats. L'última xifra oficial és de 246 nous casos, força per sota dels 361 d'aquest dissabte. Segons les dades aportades aquest diumenge pel Ministeri de Sanitat, ja són 235.772 els ciutadans que han donat positiu a la prova de la Covid-19. D'aquests, 124.845 han necessitat hospitalització, dels quals 11.477 han hagut de passar per les Unitats de Cures Intensives (UCI).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides