Sànchez crítica la consellera Capella

Denuncia que no se'l deixa sortir a treballar a la Crida i carrega contra el departament de Justícia
Jordi Sànchez
Jordi Sànchez

El president de la Crida, Jordi Sánchez, ha lamentat que la Junta de Tractament hagi rebutjat la seva sol·licitud de 100.2 per treballar a la Crida. En un comunicat, Sánchez ha argumentat que la naturalesa sociopolítica de la Crida i la defensa de la independència que fa l'entitat "no pot ser causa de la negativa" per tramitar el permís. Denuncia que si és així s'estaria imposant una inhabilitació "extrajudicial" i una condemna "complementària".

D'altra banda, ha acusat el Departament de Justícia, que lidera la republicana Ester Capella, d'haver fet "mala praxi" i d'haver faltat al respecte als seus drets per haver comunicat a la premsa abans que a Sánchez una resolució favorable del 100.2, que finalment quan se li va comunicar oficialment s'havia rebutjat.

"Tinc dret a rebre primer que ningú la comunicació d'allò que m'afecta personalment. I a més, tinc dret que la informació que es difongui des d'organismes públics sobre la meva situació sigui veraç i eviti danys a persones del meu entorn", etziba.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides