L’ultimàtum de Rufián: o Cs o ERC

El líder republicà dona 15 dies al govern de Sánchez per triar entre "els vots de la dreta" o "els republicans"
Rufián i Sánchez al Congrés

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha llançat un ultimàtum i ha posat data de caducitat a l’entesa que els republicans mantenen amb el Govern espanyol des del suport a la investidura de Pedro Sánchez. En un breu missatge a través de les xarxes socials, ha donat 15 dies perquè l'Executiu de coalició esculli el soci. El dilema que planteja és, o Ciutadans o Esquerra. 

"10 vots segurs de la dreta a canvi de més banderes o 13 vots republicans d'esquerres a canvi de més ajudes socials. Aquest és l'únic dilema que hi ha i 15 dies per escollir", ha publicat Rufián. D'aquesta manera, ERC torna a oferir els seus vots, però la condició és que trenquin amb el partit d’Inés Arrimadas.

L'ultimàtum del republicà es refereix a una propera votació al Congrés per a una eventual sisena pròrroga de l'estat d'alarma.

L'advertència de Rufián es produeix el mateix dia que el líder d'ERC, Oriol Junqueras, ha comunicat al PSOE en una entrevista a Telecinco que si no compleix amb la taula de negociació amb Catalunya "no cal que comptin amb ERC".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides