Jordi Sànchez vol sortir de la presó per treballar a la Crida

El president d'aquesta plataforma puigdemontista depèn del vistiplau de la jutgessa de vigilància penitenciària
Jordi Sànchez
Jordi Sànchez

L'expresident de l'ANC Jordi Sànchez ha demanat a la presó de Lledoners poder sortir per treballar a la Crida Nacional per la República, la plataforma política impulsada per Carles Puigdemont, i ha obtingut de moment el vistiplau de la junta de tractament del centre penitenciari, informa La Vanguardia.

Sànchez, que és el president de la Crida, depèn de la decisió de la jutgessa de vigilància penitenciària per poder sortir de Lledoners. Segons la mateixa informació, els funcionaris van cedir a la jutgessa la decisió sobre l'expresident de l'ANC perquè no les tenien totes sobre aquesta possibilitat.

Sànchez va obtenir un permís per fer voluntariat basat en l'article 100.2 del reglament penitenciari, i després que aquesta activitat fos afectada per la crisi del coronavirus, ha demanat un altre per sortir durant 12 hores al dia per fer voluntariat i, a més, treballar a la Crida.

La Fiscalia sosté que els permisos basats en l'article 100.2 s'haurien de denegar perquè considera que resulten d'una voluntat persistent de "buidar de contingut la sentència del Tribunal Suprem", que va condemnar per sedició a Sànchez a una pena de nou anys de presó.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides