El PP català busca un candidat tipus Isabel Díaz Ayuso

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha estat notícia de manera constant des que va assumir el càrrec per polèmiques i declaracions que l’han posat al capdavant dels polítics que lideren l’oposició al Govern espanyol del PSOE i Podem. Des de la direcció del PP de Catalunya s’hi han estat fixant, i fonts dels populars catalans asseguren que el seu perfil seria ideal per encapçalar la llista a les eleccions al Parlament, tant si van sols com si comparteixen candidatura amb Ciutadans. Saben que el discurs d’Ayuso de vegades és irresponsable i demagog, però en un escenari polaritzat i amb el front nacional-independentista a primera línia, hauran de fer-se veure molt durant la campanya.

És per això que els populars busquen algú que pugui assumir aquest rol cridaner, fins i tot amb un punt demagog, però que, segons el seu criteri, sempre pugui respondre amb bona gestió i resultats, qualitats que també atribueixen a Ayuso. En aquest sentit, creuen que, a més, electoralment el perfil de la presidenta madrilenya també els va bé, perquè quan es va presentar era algú poc conegut i sense experiència en la primera línia política. I per a una candidatura conjunta de PP i Ciutadans al Parlament és segurament el que aniria millor per evitar recels entre els dos partits. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides