El passat atrapa Manuel Valls

L’exprimer ministre francès, regidor de Barcelona i antiga esperança blanca de Ciutadans, Manuel Valls, ha tornat a ser actualitat pel seu passat al país veí. I és que de la seva etapa a la política francesa, arrossegava una polèmica decisió que va acabar amb centenars de gitanos sent expulsats, en una acció que va ser titllada de racista al seu dia, però que a França li va donar una aura d’home fort i contundent.

Anys després, però, el Tribunal Europeu de Drets Humans ha donat la raó als que van denunciar aquella expulsió de gitanos i ha conclòs que aquesta decisió no va ser ajustada a justícia. Valls es troba un altre cop atrapat pel seu passat i havent d’excusar-se pel que va fer a França.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides