Escaramusses per apuntar-se tantos contra la Covid-19

El president Quim Torra treu pit cada cop que pot respecte a les propostes que ha fet al Govern espanyol i que, al cap d’uns quants dies o setmanes, s’han acabat materialitzant. Això ha servit a l’Executiu català per donar a entendre que lidera les mesures més innovadores i que a Madrid no saben com fer les coses per si sols.

Però l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha deixat anar una possible explicació d’aquest lideratge. I és que, segons ella, sovint passa que el Govern central anuncia a les autonomies i a alguns ajuntaments grans –com per exemple, el de Barcelona- que està ultimant l’aplicació d’una mesura concreta i, casualment, el Govern català la reclama poc després, abans que Pedro Sánchez decideixi implementar-la. Ningú l’ha desmentit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides