Més baixes a Ciutadans pels acords amb Sánchez: ara, Marcos de Quinto

El diputat taronja s'havia mostrat contrari a donar suport al govern en la pròrroga de l'estat d'alarma
Marcos de Quinto (Cs)

El degoteig de baixes a Ciutadans no s'atura i la crisi interna és cada dia més gran. Aquesta tarda ha anunciat que abandona el partit el diputat Marcos de Quinto, que ocupava un dels deu escons de la formació al Congrés. De Quinto discrepa del suport donat per la direcció d'Inés Arrimadas a l'ampliació de l'estat d'alarma.

De Quinto se suma així a la llista de polítics taronges que abandonen el partit, com Juan Carlos Girauta i Carina Mejías, molestos també pel gir suposadament moderat de l'organització.

Va ser un dels grans fitxatges d'Albert Rivera. Exvicepresident de The Coca-Cola Company, també va estar al consell d'administració de TelePizza, De Quinto va arribar a la política amb grans aspiracions, fins al punt que el seu nom va circular com a ministrable en cas que Ciutadans hagués entrat al govern, però la seva trajectòria ha estat efímera i carregada de polèmiques pel seu to sovint prepotent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides