La xifra diària de morts es manté per sota de 100

Els nous casos de Covid-19 són menys de 300 per segon cop des del 6 de març
Evolució dels casos de Covid-19 confirmats a Espanya
Evolució dels casos de Covid-19 confirmats a Espanya

Espanya ha registrat aquest dimarts xifres de defuncions associades a la Covid-19 i de casos d'aquesta malaltia només millorades durant els darrers dos mesos per les d'aquest dilluns.

Dels 232.037 casos de Covid-19 sumats des de l'inici de la pandèmia a Espanya, 295 s'han comptabilitzat les darreres 24 hores, un increment superior al de 285 d'aquest dilluns, però l'únic que juntament amb aquest ha situat la dada diària per sota de 300 des del 5 de març, quan van ser 128.

83 defuncions més des de la darrera actualització pugen el total a 27.778. Es tracta de l'increment diari més baix des del 16 de març, quan es van notificar 21, a excepció d'aquest dilluns, quan s'han registrat 59.

124.159 persones han estat hospitalitzades, 166 més des de l'anterior informe de Sanitat, i 11.414 han ingressat en unitats de cures intensives (UCI), 11 les darreres 24 hores.

Catalunya suma 51 casos més confirmats per PCR, i en totalitza 55.825. El Ministeri de Sanitat explica en el seu informe d'aquest dimarts que la dada catalana pot ser major que la notificada aquest dilluns perquè és una de les Comunitats Autònomes que han validat els seus casos. "Els casos nous no provenen de la resta dels notificats ahir respecte a avui", afegeix el Ministeri, abans d'indicar que les sèries "s'estan revisant".

Les defuncions associades al coronavirus, 5.981 en total, s'han incrementat en 25 les darreres 24 hores, una dada que només és pitjor a Madrid, on han estat 31. 38 noves hospitalitzacions pugen el total a 29.459 i 3 ingressos en UCI incrementen la dada acumulada fins a 2.960.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.