Catalunya pateix un repunt de morts per coronavirus: 112 en 24 hores

El total de víctimes mortals puja fins ara a 11.554
Personal sanitari aplaudint

Nou repunt de morts diaris per coronavirus a Catalunya. El Departament de Salut ha registrat 112 defuncions en les últimes vint-i-quatre hores, un augment considerable respecte els dies anteriors. Això suposa un total d'11.554 persones que han perdut la vida fins avui dia amb la Covid-19. D'aquestes, 3.409 han mort a una residència, 162 a un centre sociosanitari i 625 al domicili.

Salut ha informat avui de 3.293 casos menys que diumenge, situant la xifra total de positius de l'inici de la pandèmia en 60.148 (fa 24 hores era de 63.441). Aquesta modificació ve arran d'una errada en el recompte en un laboratori que s'arrossegava des de dijous passat, 14 de maig. Ara l'error ja ha estat esmenat i aquests més de 3.000 positius que s'havien comptabilitzat fins avui ja no formaran part de la base de dades.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides