Quin polític té el virus de la foto?

Marc Castells, en el programa El Intermedio

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells (JxCat) ha estat infectat pel virus de la foto. Així ho explicava l'altre dia l'humorista del programa El Intermedio (La Sexta), Dani Mateo. Es tracta, deia, d'una nova pandèmia que només afecta polítics i a Castells l'ha agafat de ple. Els símptomes que presenta el virus són "ser dramàtics davant de l'objectiu" i creure's "estar en una permanent campanya electoral".

La peça d'humor començava amb la polèmica portada del diari "El Mundo" de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a on posava dramàticament davant les càmeres per la tragèdia del coronavirus.

Ràpidament, Mateo indicava que Ayuso no és l'única política que pateix aquest mal, i assenyalava la consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, que també ha començat a mostrar símptomes.

Però si hi ha un polític que "necessita tractament d'urgència contra el virus de la foto és l'alcalde d'Igualada, Marc Castells", segons ha explicat Mateu, mostrant la seva galeria de fotos parlant per telèfon per terra o altres sobreactuades posicions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides