Catalunya torna a registrar 37 morts per coronavirus en les últimes hores

El total de defuncions de Covid-19 arriba a les 11.477
Un sanitari agafant mostres de Covid-19

Catalunya manté la xifra rècord més baixa de morts diaris des del 19 de març. Segons les dades de Salut, aquest divendres s'han comptabilitzat 37 defuncions a tot el territori, nombre registrat també ahir dijous. El 19 de març, la més baixa en els últims dos mesos, va ser de 27 morts. Les defuncions totals a Catalunya augmenten a 11.477. Els casos positius diaris tornen a baixar, després d'una tendència a l'alça aquesta setmana. Se'n sumen 499 i el total ja és de 63.114.

Actualment hi ha 301 pacients greus a les UCI catalanes, 43 menys que ahir dijous, amb un total de 3.978. Dijous no van augmentar els pacients de gravetat, però avui se'n sumen 16 més.

Del total de morts des de l'inici de la pandèmia, 6.557 ho han fet en un hospital, 3.394 han mort a una residència, 157 a un centre sociosanitari i 620 al domicili. Els casos restants són morts a hospitals o casos no classificables per manca d'informació. Pel que fa a les residències de gent gran a Catalunya, un total de 13.073 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 35.703 són casos sospitosos. Les bones notícies arriben amb les altes hospitalàries, que ja sumen un total de 35.731 des de l'inici de la pandèmia, 115 en les últimes vint-i-quatre hores.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides