Per què el Barça no regalarà mascaretes als socis?

Afeccionat del Barça, amb mascareta

Inequívocament, la Fundació Barça tracta de recuperar el protagonisme i la vitalitat perduda gairebé dos mesos després de l'inici del confinament i del xoc social produït per la pandèmia. No hi va haver una reacció a l'altura de la institució ni tampoc una resposta que, vistes les circumstàncies, pogués haver portat als milions d'aficionats barcelonistes a sentir un orgull especial per la capacitat col·laborativa i solidària del seu club. Ni tan sols a nivell del seu propi entorn social el Barça ha traslladat un missatge transcendent o mecanitzat respostes personalitzades amb força i recorregut.

Però, el pitjor segurament és haver penjat al seu web una secció amb el títol 'Esforç és quedar-se a casa', una mena de joc animat perquè els nens ho repeteixin a casa i es distreguin una estona. Una iniciativa ni bona ni dolenta però incoherent i anacrònica si es té en compte que els nens ja fa dues setmanes que han pogut començar a sortir si més no una hora i poder gaudir de mini activitats a l'aire lliure. El còmic animat en qüestió ja porta cinc dies penjat, des del passat dia 10 de maig, sense que se sàpiga si tindrà o no continuïtat.

A més, posats a expressar aquesta estranya sensibilitat, el club no ha previst que es reparteixi un producte tan bàsic i de primera necessitat com són les mascaretes que està fabricant i personalitzant amb la intenció de posar-les a la venda en la seva nova plataforma de comerç electrònic, acabada d'estrenar. Els socis no tindran, doncs, mascaretes del Barça malgrat que el cost per unitat pot arribar a ser realment petit si s'encarreguen com és el cas per centenars de milers d'unitats. La COVID.19 segueix afectant la Fundació Barça.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides