Catalunya baixa a la meitat les morts per Covid-19 en les últimes hores

52 noves defuncions i 322 nous positius, segons Salut
Personal sanitari

Segons les dades de Salut, les morts diàries per coronavirus a Catalunya aquest dimecres ha baixat fins a 52 defuncions a tot el territori, reduint gairebé a la meitat les registrades ahir (103). Els números diaris tornen a principis de maig, on es va arribar al rècord negatiu de 51 defuncions, xifra que no s'obtenia des del 15 de març.

En el total des de l'inici de la pandèmia en terres catalanes, se sumen ja 11.403 defuncions. Pel que fa als contagis en les últimes vint-i-quatre hores, Salut notifica 322 nous positius de la Covid-19, elevant les xifres totals a 61.677. És una lleugera baixada en referència a dimarts, que en van ser 379 casos nous.

Les bones notícies arriben amb les altes hospitalàries, que ja sumen un total de 35.443 des de l'inici de la pandèmia, 313 en les últimes vint-i-quatre hores.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides