A qui situaria la dreta com a substituta de Pedro Sánchez?

Pedro Sánchez
Pedro Sánchez

La dreta mediàtica i política està treballant a l'ombra buscant un substitut per a Pedro Sánchez. Així, han fet arribar el nom de la ministra de Defensa, Margarita Robles, com la persona de l'àmbit de les esquerres que seria ben vista pels poders fàctics mediàtics, econòmics i polítics.

Ja des de fa dies, sobretot quan la pandèmia de la Covid-19 deixava més morts diàries, van posar el nom de Robles a sobre de la taula. No obstant això, tot sembla més un joc de sobretaula que no pas una realitat.

El primer factor que ho descartaria és que la mateixa Robles no es mostra disposada a jugar-hi. El segon és que hauria de comptar amb el PSOE per aconseguir-ho, la qual cosa està a hores d'ara ben lluny de la realitat. Finalment, Sánchez té el ple suport del seu partit i compta amb Robles com una de les seves persones de plena confiança.

Cal recordar que l'actual ministra de Defensa va ser la portaveu parlamentària de Sánchez quan l'actual president del govern es va fer càrrec de la secretaria general del PSOE.

Però malgrat el currículum d'esquerres de Robles, diversos sectors de la dreta han fet servir el seu nom en un intent d'esqueixar el govern espanyol.

Aquests mateixos són els que els últims dies també estan especulant sobre una eventual moció de censura, sense tenir en compte l'aritmètica parlamentària. Sembla que el confinament està donant peu a què diversos personatges pensin com fer fora un govern més que no pas en combatre una pandèmia.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari