Quins són els darrers ‘hits’ d’Albert Donaire?

El mosso Albert Donaire cantant una cançó als seus seguidors de Twit
El mosso Albert Donaire cantant una cançó als seus seguidors de Twitter

Albert Donaire, el coordinador de la sectorial de l'ANC als Mossos d'Esquadra, Mossos per la República, ha versionat "per entretenir-me una mica" la cançó de Billy Joel We didn't start the fire, "però adaptada a la història de Catalunya".

El resultat, que ell mateix ha cantat i ha difós a les xarxes socials, és una compilació dels retrets històrics del nacionalisme català contra Espanya, des del Tractat dels Pirineus, amb el qual la Catalunya del Nord va passar a França, fins a l'1-O. "No són democràcia, són supremacistes, superbs i feixistes", ha proclamat substituint la tornada original.

També ha piulat una versió modificada d'un tema de Manolo Escobar que ha titulat "El Regne d'Espanya": "De feixistes, ignorants i de corruptes, N’és plena Espanya, país de dictadors. Tan sols ells poden mostrar tal ignorància, D’estar orgullosos, d’un estat tan atroç. En Franco ben tranquil els va deixar, Al llit sense mai haver estat jutjat".

Destacat col·leccionista de polèmiques durant els anys del procés, ha preguntat als seus seguidors si l'Estat espanyol i les seves clavegueres tenen res a veure amb els atemptats del 2017 -ell sembla que és d'aquest parer-, i quin país del món els genera "més repulsió" —Espanya, segons ell-.

"Tard o d'hora serà el moment d'actuar. I tingueu clara una cosa. Ells no coneixen limitacions ni tenen cap por en utilitzar la força i, tal com van dir, no dubtaran en causar víctimes com van amenaçar de fer. I sospito que el 17A va ser un avís de fins on pot arribar un Estat", ha piulat, però ha negat que es tracti de cap crida a l'alçament civil.

També darrerament, Donaire ha compartit un programa-videoxat​ a YouTube amb la diputada de JxCat Míriam Nogueras, entre altres independentistes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides