Per què Rei Manaj no jugarà gairebé res al Barça B?

Rei Manaj
Rei Manaj

Al Barça, les situacions de pressió i de presses s'acaben resolent, almenys en la superfície, de la millor manera possible. Però en els últims metres de cada negociació les coses es compliquen, com va ser el cas amb el substitut d'Ernesto Valverde, el tècnic càntabre Quique Setién, que no era ni de bon tros el primer de la llista com a substitut.

De fet, va fer la sensació que la direcció esportiva tenia molt més clar fer fora Valverde al més aviat possible que no pas qui l'havia de substituir. Així, Éric Abidal va ser sorprès a Qatar intentant portar a Xavi Hernández a correcuita mentre que l'altre gran candidat, Ronald Koeman, tampoc va ser capaç de trencar el seu contracte amb la federació holandesa per tornar al Camp Nou.

Així va ser com finalment la carta de Quique Setién hi va ser sobre la taula, ja amb la urgència de posar-li cara al nou entrenador, descartant l'opció de Francisco Javier García Pimienta, l'entrenador del filial, per no voler fer la impressió que no hi havia pla B i per no trencar la bona marxa del Barça B cap a l'ascens a Segona Divisió A.

Quique Setién es va veure, de sobte, davant d'una posició negociadora de certa força, i va aconseguir un contracte per dues temporades per llevar qualsevol etiqueta de provisionalitat. Després, dins del que se solen denominar serrells, el Barça es va reforçar amb un davanter procedent de l'Albacete, Rei Manaj, de 22 anys, que probablement no jugarà ni un partit sencer al filial perquè li falta nivell i condicions per créixer i triomfar. L'operació es va realitzar amb la mediació del mateix agent de Quique Setién.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari