La preinscripció d’infantil, primària i secundària a Catalunya serà entre el 13 i el 22 de maig

Serà de forma telemàtica i en cas que no es disposin dels mitjans en format presencial del 19 al 22 de maig amb cita prèvia
Escola pública

La preinscripció escolar a Catalunya pels cursos d’Infantil, Primària i ESO serà entre el 13 i el 22 de maig de forma telemàtica, segons ha informat el Departament d’Educació.  No obstant això, les famílies que no disposin dels mitjans per fer-ho en línia, tindran l’opció de fer el tràmit presencialment entre el 19 i el 22 de maig, sempre i quan hagin demanat cita prèvia per telèfon o per Internet al centre escolar. 

El Departament d’Educació ha informat en un comunicat que la preinscripció telemàtica permetrà enviar la documentació requerida (escanejada o fotografiada) al correu electrònic del centre escolar demanat en primera opció.

En el cas presencial, Educació demana a les famílies que hi vagin el menor nombre de persones possible, procurar dur la documentació emplenada des de casa i portar mascareta i guants. Al mateix temps, assenyala que les escoles hauran de netejar diàriament els espais, ventilar periòdicament les instal·lacions i instal·lar mampares de protecció pels treballadors. Recorden també que els treballadors que facin les gestions hauran de dur mascarets quirúrgiques, pantalles protectores facials, guants i fer ús del gel hidroalcohòlic.

D’altra banda, la preinscripció per als ensenyaments postobligatoris serà: del 27 de maig al 3 de juny en el cas de Batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de Grau Mitjà de Formació Professional (FP) i d'Arts Plàstiques i Disseny; i del 10 al 17 de juny, en el cas dels cicles de Grau Superior d’FP i d'Arts Plàstiques i Disseny.

 

 

 

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari