Torra exigeix a Asens que s’excusi per titllar-lo de “sectari” i “identitari”

El president del grup d'Unides Podem ha molestat al president català en la seva intervenció al Congrés
Jaume Asens

La intervenció d'avui al Congrés de Diputats de Jaume Asens, president d'Unides Podem, ha molestat i molt al president de la Generalitat, Quim Torra, que li ha demanat després una disculpa. La polèmica ha estat quan la mà dreta de Pablo Iglesias enlletgia el vot contrari d'Esquerra Republicana a la pròrroga de l'estat d'alarma. Asens, dirigint-se al líder dels republicans a Madrid Gabriel Rufián, li ha dit: "Més Joan Tardà i menys Torra". A partir d'aquí, ha acusat el president d'"identitari" i de "sectarisme".

Les acusacions han enervat Torra, que ha exigit "excuses públiques" a Asens, que el cap de setmana ja el va comparar amb Vox per la "instrumentalització" de les víctimes. El president ha escrit a Twitter que no reconeixia Asens. "Ja vas insultar-me titllant-me de feixista i vaig callar. Avui, tot això. Et demano unes excuses públiques", ha escrit.

Rufián ha replicat que espera que aquestes paraules facin "sentir millor" a un Podem que aquest dimecres s'ha aliat amb Ciutadans i no amb aquells que van facilitar la investidura.

(Visited 64 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari